Despre aceste jaluzele exterioare venețiene Cluj putem rezuma urmatoarele: reglarea eficientă a temperaturii din încăperi.

Sunt ideale în acest sens, deoarece reduc pătrunderea razelor solare cu 60-80% chiar înainte de a ajunge la suprafaţa geamului. Prin urmare, menţin o răcoare plăcută în încăpere. De asemenea, iarna permit pătrunderea nelimitată a luminii şi a căldurii, pentru economisirea energiei consumată pentru încălzire. Şi iluminarea încăperii poate fi influenţată în mod optim – chiar până la întunecarea pentru realizarea de prezentări. Desigur, se adaptează perfect conceptelor arhitectonice.

Jaluzele exterioare venețiene Cluj

Fie că este vorba despre birouri sau despre locuințe, ele nu reprezintă doar un element de design, ci sunt mai ales funcționale, printr-o capacitate remarcabilă de a regla cu precizie atât lumina, cât și vizibilitatea din orice încăpere. Acesta este un beneficiu incontestabil în fața rulourilor exterioare din aluminiu. Jaluzelele exterioare venețiene se pot manevra manual prin intermediul unei manivele sau electric, automatizate cu echipamentele Somfy, de cea mai înaltă calitate!

Jaluzelele venețiene exterioare din aluminiu se realizează pe comandă, executate pe dimensiunile dorite (respectând limita tehnică de 4 m lungime). Modelul cel mai recomandat și uzual este C80. Lamelele au designul rotunjit, având pe secțiune o formă a literei C, iar marginele lamelelor sunt făltuite pentru o rezistență mult mai mare.

Sistemele de jaluzele exterioare cu lamele reglabile protejează fereastra de razele soarelui dar în acelasi timp lasă lumina să patrundă în încăpere în asa fel încat să creeze în interiorul încăperii un mediu plăcut de lucru.

Aceste jaluzele asigură un aspect spectaculos și oferă un aspect modern, reușind să atribuie personalitate proprie fiecărui spațiu.

Întreținerea jaluzelelor venețiene este minimă, de obicei este suficientă o ștergere a prafului cu o lavetă umezită cu o soluție de detergent lichid. Jaluzelele sunt de calitate superioară, își mențin culoarea în timp și au o durata lungă de viață. Nu se decolorează și nici nu ruginesc.

Pentru detalii suplimentare, nu ezita să ne contactezi! Îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie în legătură cu jaluzelele exterioare venețiene și nu numai!

Galerie foto Jaluzele exterioare venețiene Cluj