Rolete textile Cluj.

Aceste roletele textile Cluj (denumite şi rulouri interioare) reprezintă soluţia ideală la clasicele perdele şi jaluzele, creând intimitate pe tot parcursul zilei.

Sistemul acestor rolete textile Cluj constă în fâşii de material textil care se strâng pe tambur rotit prin acţionare cu lanţ, până la înfăşurarea totală pe acesta. Permit pătrunderea luminii şi a razelor solare atunci când se doreşte. Ele se pot ridica în orice poziţie în funcţie de preferinţe.

Sunt extrem de utile în a conferi intimitate spaţiului dvs. prin întunecarea camerei într-un mod rafinat şi elegant. Se încadrează perfect în decorul oricărei încăperi obţinându-se o atmosferă confortabilă şi liniştitoare.

Rolete textile Cluj confecţionate din ţesătură.

Colecţia noastră de materiale textile întruneşte trendul actual al tendinţelor în decoraţiuni interioare printr-o gamă largă de materiale cu forme grafice şi design floral. În funcţie de materialul ales se va obtura parţial sau total lumina. Montajul poate fi adaptat în funcţie de necesitate – pe rama ferestrei, pe perete sau tavan.

Rollconfort vă oferă rolete textile perfect adaptate funcţionalităţii spaţiului dvs., cu un raport optim între umbrire şi iluminare. Rolete textile pentru ferestrele întregii locuinţe: living, dormitor, bucătărie şi spaţii de birouri.

Tipuri de rolete textile oferite de Rollconfort