Producator de Jaluzele verticale Cluj.

Aceste Jaluzelele verticale Cluj sunt produse de interior ideale pentru stoparea sau diminuarea accesului luminii în încăpere. Creează o atmosferă plăcută atât în interiorul spaţiului de locuit, cât şi în al celui de lucru.

Datorită posibilităţii multiple de reglare pot crea o iluminare totală sau difuză în funcţie de gradul de strângere al acestora sau de unghiul de înclinare al lamelelor.

Sunt moderne, se manevrează uşor şi se adaptează cu uşurinţă oricărui tip de încăpere. Atunci când sunt închise, jaluzelele verticale asigură intimitate şi protecţie solară, permiţând în acelaşi timp pătrunderea luminii naturale în încăpere. Permit un control excelent al luminii din încăpere datorită rotirii până la 180º a benzilor. Astfel lăsând  să pătrundă doar cantitatea de lumină dorită.

Paletă colorinstică extrem de bogată cu ţesături delicate, varietate mare de culori şi modele. Există posibilitatea combinării culorii lamelelor. Se adaptează atât spaţiilor sobre, cât şi unui decor tineresc.

Aceste jaluzele verticale Cluj sunt foarte practice datorită proprietăţii lor de a se adapta oricărui tip de geam prin multitudinea de reglaje şi moduri de prezentare. Montajul se poate realiza pe mai multe tipuri de suprafeţe, drepte sau în pantă. Partea inferioară poate urmari fidel forma podelei sau a pervazului.