Inchideri terase Cluj

Vă oferim posibilitatea de a proteja de intemperii terasa sau foişorul dvs.

Închiderile de terase cu bride și capse și cu o folie transparență reprezintă cele mai accesibile soluții atunci când vine vorba despre închideri terase, dar în același timp extrem de eficiente.

Îți punem la dispoziție rulouri transparente și pereți antivant, în funcție de preferințe. Tot ceea ce ai de făcut este să te hotărășți de ceea ce ai nevoie, iar apoi să comanzi produsul dorit.

Înainte de comandă este necesar să se realizeze măsurătorile pentru folia transparență cu bride și capse.

Se va măsură din mijlocul stâlpilor iar apoi se adaugă 2,5 cm pe fiecare latura cu butoni (stânga, dreapta, sus).

Următorul pas va fi măsurarea din mijlocul stâlpilor, adăugându-se 2,5 cm pentru fiecare latura cu butoni (stânga, dreapta, sus) iar ultimul pas: măsurarea din mijocul stâlpilor, adăugându-se 2,5 cm pe fiecare latura cu butoni (stânga, dreapta, sus). Toate acestea sunt făcute pentru fiecare folie în parte.

Inchideri terase Cluj

Închiderile pentru terase și foișoare reprezintă o soluție eficientă și economică pentru închiderea structurilor din lemnt.

Principala caracteristică a foliei transparente cu butoni și cu bride este că se poate realiza în orice formă.

Mai mult de atât, sistemele acestea de închidere a teraselor și a foisoarelor sunt cele mai bune sisteme de protecție fixe împotriva tuturor intemperiilor. Uită de aceste griji și comandă chiar acum produsul preferat, pentru a fi în siguranță!

Structura rulourilor acestea este formată dintr-un cristal transparent cu o întăritura pe margine. Capsele sunt aplicate pe margine la o distanță mică unele față de altele. Dimensiunea este variabilă, aceste produse putând fi confecționate pe înălțimi și lungimi foarte mari, deoarece nu sunt prevăzute cu o structura.

Indiferent de produsul pe care ți-l doreșți, orientează-te ori de câte ori poți către calitatea superioară a produselor! Astfel, vei avea parte doar de surprize plăcute!

În plus, raportul calitate-preț pe care ți-l punem la dispoziție este unul echilibrat. Astfel încât să economisești în același timp și să te bucuri de rezultate impecabile!

Contactează-ne la numărul de telefon afișat sau pe e-mail pentru mai multe detalii cu referire la închideri terase și îți vom răspunde imediat la toate întrebările tale!

Tipuri de inchideri oferite de Rollconfort