Inchideri terase Cluj

Vă oferim posibilitatea de a proteja de intemperii terasa sau foişorul dvs prin intermediul foliei transparente din PVC Crystal tratată UV şi avand o grosime de 0.8 mm.

Închiderile de terase cu bride și capse și cu o folie transparență reprezintă cele mai accesibile soluții atunci când vine vorba despre închideri terase, dar în același timp extrem de eficiente.

Îți punem la dispoziție rulouri transparente și pereți antivant, în funcție de preferințe. Rulourile transparente pot fi neîncasetate (cu tambur vizibil) sau încasetate (cu casetă şi ghidaje laterale integral din aluminiu extrudat și vopsit în câmp electrostatic).

Varianta cu capse si bride este cea mai accesibila dpdv al costurilor, iar montajul acesteia este foarte simplu de realizat.

Inchideri terase Cluj

Închiderile pentru terase și foișoare reprezintă o soluție eficientă și economică pentru închiderea structurilor din lemn sau metal.

Principala caracteristică a foliei transparente cu butoni și cu bride este că se poate realiza în orice formă. Se poate realiza atât pe forme triunghiulare, cât și trapezoidale. Sistemele de rulouri transparente neîncasetate sau încasetate nu permit acest lucru.

Mai mult de atât, sistemele acestea de închidere a teraselor și a foisoarelor sunt cele mai bune sisteme de protecție fixe împotriva tuturor intemperiilor. Sunt formate dintr-o folie transparentă denumită Crystal cu 0.8 mm grosime și având întărituri pe margini. Intăriturile sunt prevazute cu capse și bride in care se vor prinde butonii. Capsele sunt aplicate pe margine la o distanță de circa 45-50 cm una față de alta. Dimensiunea este variabilă, aceste produse putând fi confecționate pe înălțimi și lungimi foarte mari, deoarece nu sunt prevăzute cu ax octogonal.

Indiferent de produsul pe care ți-l doreșți, orientează-te ori de câte ori poți către calitatea superioară a produselor! Astfel, vei avea parte doar de surprize plăcute!

Contactează-ne la numărul de telefon afișat sau pe e-mail pentru mai multe detalii cu referire la închideri terase și îți vom răspunde imediat la toate întrebările tale!

Tipuri de inchideri oferite de Rollconfort