Aceste rulouri exterioare electrice Cluj înseamnă securitate, confort și protecție termică! Rulourile care acționează electric sunt propulsate de către motoarele electrice specială și oferă o acționare rapidă și uniformă a ruloului. Acționarea se face cu diverse soluții programate/automatizare sau cu telecomanda pentru coborârea și ridicarea rulourilor exterioare electrice!

Acestea sunt foarte rezistente la acțiunea soarelui și față de alți factori de mediu, oferind o izolare termică și fonică. Pe lângă aspectul elegant, aceste rulouri eterioare au rolul de a te proteja împotriva pătrunderii în locuința a hoților și pot să fie dotate cu accesorii diverse de siguranță care nu permit ridicarea forțată din afară.

Totodată, aceste rulouri electrice exterioare Cluj sunt din ce în ce mai căutate în ultimii ani, în majoritatea domeniilor de activitate și peste tot în lume. Instalarea lor aduce numeroase avantaje, precum confort, economii energetice și autonomie.

Acest tip de rulouri electrice pot fi acționate foarte simplu, prin apăsarea unui buton, prin telecomenzi sau prin intrerupatoare.

Montajul rulourilor electrice exterioare este unul foarte rapid și permite un control ușor al rulourilor dar și o utilizare foarte confortabilă a acestora.

Nivelul de siguranță al acestei tehnologii este superior și de înalta calitate, așa că fii sigur că te poți bucură întotdeauna de o securitate reală!

Care sunt avantajele acestor rulouri electrice?

  • Funcționarea sigură
  • Utilizare prietenoasă și confortabilă
  • Un montaj rapid și facil
  • Posibilitatea de upgradare
  • Economia de energie

Rulouri exterioare electrice Cluj

Dacă ești un adept al tehnologiei și îți dorești să îți transformi căminul într-un loc smart, atunci rulourile exterioare electrie vor apărea pe lista ta cu siguranță. Acestea reprezintă o metodă din ce în ce mai solicitată, o metodă eficientă pentru umbrire interioară dar și pentru protecția contra zgomotului sau a căldurii.

Tehnologiile Somfy oferă o monitorizare de înalta calitate pentru aceste sisteme de rulouri exterioare și duc imbrirea interioară la un nivel mult mai înalt de confort.

Protecție și izolare în momentul închiderii, acestea sunt doar două dintre beneficiile rulourilor exterioare electrice!

Atunci când sunt închise, acestea garantează întuneric complet iar dacă lamelele vor fi deschise, lumina  va pătrunde prin micile găurele. Rulourile electrice exterioare sunt instalate compact și sunt prevăzute cu unele legături anti-ridicare, deservind că un sistem de anti-efracție.

Comod și simplu. Rulourile au o acționare electrică și elimina operațiunea greoie de deschidere/închidere manuală.

Ești la un buton distanță de a te bucură de întuneric și de intimitate, iar la fel de repede poți să luminezi întregul spațiu interior. Bucură-te de un confort complet prin manevrarea temecomenzii care poate să controleze mai multe rulouri în același timp!

Casa conectata by Somfy

Galerie foto Rulouri exterioare electrice