Plase de insecte Cluj. Aceste plase de insecte Cluj sunt un accesoriu al tâmplăriei cu rolul de a asigura protecţia ideală împotriva diferitelor insecte. Sita plaselor de insecte este o combinaţie de fibră de sticlă cu fibră de carbon, fiind deci foarte rezistenta la temperaturi mari, cât şi la temperaturi scăzute.

Au un aspect îngrijit, elegant şi reprezintă o investiţie durabilă.

Producem următoarele tipuri de plase anti-insecte:

Plase batante (cu balamale) 

– unde sita este montată pe un cadru de aluminiu şi se deschide spre exterior cu ajutorul unor balamale. Cadrul este fabricat din profile (17 mm x 25 mm) de aluminiu extrudat, vopsite electrostatic şi îmbinate într-un unghi de 90°.  Fixarea plasei se face cu ajutorul unui blocator şi se va manevra cu ajutorul unui mâner.

 Plasa este realizată din fibră de sticlă ignifugă cu amestec de fibră de carbon de culoare gri având o ţesătură fină, astfel încât să nu afecteze vizibilitatea exterioară. Prinderea sistemului se face cu ajutorul unor cleme mobile ce se vor bloca în interiorul golului de tâmplărie. Acest tip de plase se potrivesc la majoritatea tâmplăriilor de PVC ( Rehau, Salamander, Gealan, Veka).
Întreţinerea este deosebit de uşoară, plasa curăţându-se lunar de praf cu ajutorul unei perii. Iarna, plasa se va depozita într-un loc ferit de umezeală şi îngheţ.

Plase rulou vertical/orizontal

– varianta modernă de protecţie împotriva insectelor, unde sita rulează într-o casetă de aluminiu aflată la partea superioară a ferestrei. Acţionarea plasei tip rulou se face pe verticală. Plasa culisează pe ghidaje prevăzute cu perie pentru etanşare şi se rulează cu ajutorul unui arc pretensionat în interiorul casetei de aluminiu.

Caseta superioară, ghidajele prevăzute cu perii antivant împotriva ieşirii accidentale a plasei, și rama sunt fabricate din aluminiu extrudat. Plasa este din fibră de sticlă ignifugă cu amestec de fibră de carbon. Toate aceste elemente definesc un produs fiabil și cu o durată de viață îndelungată. Acest tip de plasa oferă un plus de design ferestrei/uşii faţă de plasele cu balamale, nefiind nevoie de spaţiu pentru deschidere. În anotimpul rece plasa se strânge în casetă ori de câte ori este nevoie, nefiind necesare operaţii de demontaj/montaj.

Plase plisse

– cea mai recentă invenție japoneză, foarte simplu și ușor de manevrat, deoarece funcționează pe baza unui sistem cu arcuri. Plasa de tip plisse este durabilă și fiabilă, oferind o soluție practică originală pentru uși și ferestre de mari dimensiuni. Construcţia sa specială garantează o închidere ermetică.  Plasele plisse pot fi fie cu acţionare pe verticală, fie pe orizontală.

Plasa anti-insecte „Plisse” reprezintă un sistem inovator de culisare care definește un nou sistem de protecție anti-insecte. Are un design modern și o acționare simplă cu posibilitatea de oprire în puncte intermediare, foarte uşor de folosit. Poate fi construita într-un singur canat, două sau chiar mai multe canate. Cele cu acţionare orizontală în două canate au o bandă magnetică suplimentară, astfel încât îmbinarea mânerelor să se realizeze perfect. Dimensiunile maximale sunt lățime de 3,2 metri și înălțime de 2,4 metri.

Culorile standard pentru plase insecte sunt alb, maro RAL8014, maro RAL8019 şi gri antracit RAL7016, dar se pot realiza şi pe imitaţii lemn: stejar auriu, nuc, mahon.

Termenul de execuţie şi livrare/montaj este de 10 zile lucrătoare.

Plasele de insecte executate şi comercializate de ROLLCONFORT vă vor satisface cele mai exigente cerinţe la un preţ corect, cu execuţie şi montaj ireproşabile !

Îți prezentăm noul nostru model de plasă retractabilă cu precadru pentru uși, un produs care îți va schimba viața în bine.

Știi sentimentul acela când vrei să te bucuri de aerul proaspăt, dar ești nevoit să închizi ușile și ferestrele pentru a ține insectele la distanță? Cu noua noastră plasă retractabilă, acele momente sunt de domeniul trecutului.

Acest produs este conceput pentru a se potrivi perfect cu ușile tale, indiferent de dimensiuni. Este ușor de instalat, ușor de folosit și, cel mai important, extrem de eficient pentru a ține insectele la distanță.

Și nu te îngrijora de aspect. Plasa noastră retractabilă cu precadru este discretă și elegantă, integrându-se perfect cu designul casei tale. Nu va fi un obiect strident care să strice armonia locuinței tale, ci un accesoriu subtil care adaugă valoare și confort.

Și mai mult, la ROLLCONFORT SYSTEMS SRL, ne mândrim cu serviciul nostru de montaj de înaltă calitate. Echipa noastră de profesioniști va asigura o instalare rapidă și eficientă, astfel încât tu să te poți bucura de confortul casei tale fără griji.

Așa că nu mai aștepta! Protejează-ți casa de invazia insectelor cu plasa retractabilă cu precadru de la ROLLCONFORT SYSTEMS SRL. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii sau pentru a programa o întâlnire. Te așteptăm cu drag!

Galerie foto plase anti-insecte Rollconfort