Aceste rulouri exterioare manuale Cluj reprezintă alegerea ideală dacă optezi pentru un nivel înalt de siguranță și de confort.

Rulourile exterioare sunt concepute pentru a-ți oferi un plus de intimitate dar și o protecție împotriva privirilor din exterior. Permite o dozare foarte fină a luminii și au un design extrem de plăcut, astfel încât să te bucuri de un aspect pe placul tău!

Optează întotdeauna pe calitatea produselor pe care ți le punem la dispoziție și nu vei avea absolut nimic de pierdut!

Rulourile exterioare reprezintă o soluție optimă pentru protecție fonică, termică dar și pentru protejarea tâmplăriei. Alte beneficii ar fi: protejarea intimității, protecție solară, design modern, plăcut și chiar o soluție antiefracție. Datorită materialelor din care sunt confecționate au o durata de viață destul de mare dacă sunt întreținute și utilizare corespunzător.

Aceste sisteme de rulouri exterioare sunt izolate complet și pot să respingă o parte mare din gerul zilelor de iarnă sau din căldură zilelor caniculare, ajutându-te să economiseșți energie și bani. Ferestrele sunt părți mici din structura casei tale, iar sticlă este un conductor foarte bun de căldură. Arșița din zilele de vara se va transferă în casă ta și te va face să te simți că într-un cuptor.

Rulouri exterioare manuale Cluj

Sistemele de rulouri exterioare îți va proteja acest punct slab al casei tale și îți va menține casă la o temperatura foarte confortabilă, indiferent de cum este vremea de afară.

Rulourile exterioare manuală au o izolație termică foarte bună și pot să rețînă căldură din interior, împiedicând în acest fel să pătrundă frigul în casă ta pe timp de iarnă.

De asemenea, există mai multe avantaje de care poți beneficia dacă vei opta pentru achiziționarea acestui tip de rulouri exterioare:

  • Protecție împotriva zgomotului;
  • Protecție împotriva intemperiilor;
  • Protecție împotriva razelor soarelui și a radiațiilor ultraviolete;
  • Se adaptează oricărui model de tâmplărie;
  • Au un rol foarte important antiefracție;
  • Asigura intimitate și te protejează de priviri indiscrete;
  • Se întrețîn foarte ușor, nu necesită o vopsire periodică.

Un aspect extrem de important pentru care mulți consumatori au hotărât să opteze pentru achiziționarea unor rulouri exterioare, este că, în felul acesta își protejează ferestrele împotriva unor factori externi, prelungindu-se astfel durata de viață. În plus, în felul acesta se realizează și o izolare termică.

Mai mult de atât, acestea au un rol estetic și aduc locuinței ale atât umbră cât și liniștea pe care ți-o dorești, oferind o notă de elegantă.

Galerie foto Rulouri exterioare manuale Cluj