Aceste rulouri transparente Cluj incasetate sunt confecționate dintr-o copertină verticală cu un cadru. Au un sistem de protecție vertical, rezistent la zăpadă, ploaie, vând, etc. Sunt utilizate pentru închiderea foisoarelor de grădina, a teraselor, etc.

Aceste rulouri transparente Cluj incasetate sunt foarte eficiente chiar și în cadrul teraselor cafenelelor și a restaurantelor.

Beneficiile acestor rulouri transparente incasetate sunt foarte multe: protecția împotriva intemperiilor dar și pentru petrecerea timpului pe terasă sau foișor pe timp de toamna, iarnă și primăvară.

Din punct de vedere estetic, ruloul transparent incasetat are un design elegant și simplu iar casetă de stocare este foarte elegantă și discretă. Strângerea se efectuează foarte simplu prin acționare manuală cu manivelă dar și electrică cu telecomanda.

Cele mai importante beneficii ale acestor rulouri transparente incasetate sunt următoarele:

  • Utilizare pe parcursul a 3 anotimpuri: Primăvară, toamna și iarnă.
  • Durata de viață foarte îndelungată (minim 5 ani);
  • Flexibilitate

Rulouri transparente Cluj

Când vine vorba despre rulourile transparente necasetate (cu tambur vizibil) reprezintă sistemele de închidere pentru terasă cu o rulare a foliei pe tambur. Ele reprezintă soluții foarte eficiente pentru închiderea suprafețelor mari și medii, cu eficientă ridicată.

Rulourile transparente necasetate pot să fie acționate manual, cu ajutorul unei manivele sau acționate electric cu ajutorul unui întrerupător, ori a unei telecomenzi. Pot să fie instalate mai multe rulouri transparente pe aceeași telecomanda iar în modul acesta scapi de riscul de a pierde telecomanda.

Care sunt avantajele rulourilor transparente necasetate?

  • Montaj facil pe majoritatea suprafețelor;
  • Un design plăcut;
  • Eficientă în acoperirea foișorului sau a terasei;
  • Ușurință în manevrare.

Suprafață recomandată pentru un rulou e de maxim 8mp. Îți recomandăm rulouri transparente necasetate în cazul în care:

  • Dorești să închizi un balcon, o terasă sau foișorul pe timpul iernii;
  • Dacă ai posibilitatea de a ridică ușor folia transparență ori de câte ori îți dorești, fără prea mult efort;
  • Dacă dorești să închizi un spațiu care este realizat din structura de beton sau cărămidă. Aceste rulouri transparente necasetate sunt recomandate în cazul structurii de beton sau de cărămidă.

Trebuie menționat faptul că întotdeauna trebuie să fii atent la raportul calitate-preț! Îți punem la dispoziție o mulțime de produse de înalta calitate, astfel încât să te poți bucură de eficientă maximă dar și de un preț excelent pentru fiecare buzunar în parte!

Galerie foto Rulouri transparente Cluj