Despre aceste jaluzele exterioare venețiene Cluj putem spune că rămân mereu la modă. Fie că este vorba despre birouri sau despre locuințe, ele nu reprezintă doar un element de design, ci sunt mai ales funcționale, printr-o capacitate remarcabilă de a regla cu precizie atât lumina, cât și vizibilitatea din orice încăpere. Acesta este un beneficiu incontestabil în față rulourilor exteroare confecționate din aluminiu. Jaluzelele exterioare venețiene model C80 pot să fie automatizate cu echipamentele Somfy, de cea mai înalta calitate!

Jaluzelele venețiene exterioare din aluminiu se pot realiza pe comandă, executate pe dimensiunile dorite de fiecare client în parte (în limite tehnice permise de fiecare produs oin parte). Produsele noastre sunt de înalta calitate, cu o durata de utilizare de foarte mulți ani de zile! Modelul C80 are designul rotunjit, lamelele au pe secțiune o formă a literei C iar marginele lamelelor sunt faltuite pentru o rezistență mult mai mare.

Aceste jaluzele exterioare venețiene reprezintă o alegere excelență pentru toți cei care își doresc să se bucure de confort, siguranță și securitate sporită! Așadar, dacă și tu faci parte din această categorie, nu uită să îți alegi produsul dorit și să ne contactezi imediat!

Aceste jaluzele asigura un aspect spectaculos. Locuința sau biroul  tău vor arată mult mai elegant și mai frumos cu ajutorul acestor produse de înalta calitate. Mai mult de atât, oferă un aspect modern, reușind să ofere personalitate proprie fiecărui spațiu în parte.

Jaluzele exterioare venețiene Cluj

Jaluzelele venețiene sunt produse excelente pentru o protecție sporită împotriva căldurii soarelui și luminii. Firma noastră are prețuri foarte accesibile pentru fiecare buzunar în parte.

Automatizarea acestor jaluzele se realizează doar împreună cu echipamentele Somfy. Automatizarile Somfy sunt de înalta calitate și rezistă mult mai mult timp. Automatizarile de calitate inferioară pot să cauzeze diverse probleme ulterioare, atât clienților noștri cât și nouă. Tocmai de aceea ne dorim întotdeauna doar clienți mulțumiți!

Întreținerea jaluzelelor venețiene este minimă, de obicei e suficientă o ștergere a prafului cu o lavetă umezită cu o soluție de detergent lichiud. Jaluzelele sunt de calitate superioară, își mențîn culoarea în timp și au o durata lungă de viață. Nu se decolorează și nici nu ruginesc.

Pentru detalii suplimentare, nu ezită să ne contactezi! Îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie în legătură cu jaluzelele exterioare venețiene și nu numai!

Galerie foto Jaluzele exterioare venețiene Cluj