Despre aceste jaluzele exterioare venețiene Cluj putem rezuma urmatoarele: reglarea eficientă a temperaturii din încăperi.

Sunt ideale în acest sens, deoarece reduc pătrunderea razelor solare cu 60-80% chiar înainte de a ajunge la suprafaţa geamului. Prin urmare, menţin o răcoare plăcută în încăpere. De asemenea, iarna permit pătrunderea nelimitată a luminii şi a căldurii, pentru economisirea energiei consumată pentru încălzire. Şi iluminarea încăperii poate fi influenţată în mod optim – chiar până la întunecarea pentru realizarea de prezentări. Desigur, se adaptează perfect conceptelor arhitectonice.

Jaluzele exterioare venețiene Cluj

Fie că este vorba despre birouri sau despre locuințe, ele nu reprezintă doar un element de design, ci sunt mai ales funcționale, printr-o capacitate remarcabilă de a regla cu precizie atât lumina, cât și vizibilitatea din orice încăpere. Acesta este un beneficiu incontestabil în fața rulourilor exterioare din aluminiu. Jaluzelele exterioare venețiene se pot manevra manual prin intermediul unei manivele sau electric, automatizate cu echipamentele Somfy, de cea mai înaltă calitate!

Jaluzelele venețiene exterioare din aluminiu se realizează pe comandă, executate pe dimensiunile dorite (respectând limita tehnică de 4 m lungime). Modelul cel mai recomandat și uzual este C80. Lamelele au designul rotunjit, având pe secțiune o formă a literei C, iar marginele lamelelor sunt făltuite pentru o rezistență mult mai mare.

Sistemele de jaluzele exterioare cu lamele reglabile protejează fereastra de razele soarelui dar în acelasi timp lasă lumina să patrundă în încăpere în asa fel încat să creeze în interiorul încăperii un mediu plăcut de lucru.

Aceste jaluzele asigură un aspect spectaculos și oferă un aspect modern, reușind să atribuie personalitate proprie fiecărui spațiu.

Întreținerea jaluzelelor venețiene este minimă, de obicei este suficientă o ștergere a prafului cu o lavetă umezită cu o soluție de detergent lichid. Jaluzelele sunt de calitate superioară, își mențin culoarea în timp și au o durata lungă de viață. Nu se decolorează și nici nu ruginesc.

Pentru detalii suplimentare, nu ezita să ne contactezi! Îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie în legătură cu jaluzelele exterioare venețiene și nu numai!

La ROLLCONFORT SYSTEMS SRL

Ne mândrim cu varietatea de opțiuni pe care le oferim, adaptate nevoilor și preferințelor tale.
În primul rând, să discutăm despre tipurile de montaj pe care le oferim.

1

Montaj aplicat pe tâmplărie cu cutie vizibilă: Acest tip de montaj este ideal dacă îți dorești o soluție rapidă și eficientă. Cutia jaluzelelor rămâne vizibilă, dar nu te îngrijora, designul elegant se va integra perfect cu aspectul casei tale.

2

Montaj aplicat pe tâmplărie cu cutie tencuibilă: Dacă îți dorești un aspect mai curat și mai integrat, acesta este tipul de montaj pentru tine. Cutia jaluzelelor va fi tencuită, devenind practic invizibilă pe fațada clădirii.

3

Montaj aplicat pe perete cu cutie vizibilă: Acest tip de montaj este ideal pentru situațiile în care nu există posibilitatea de a fixa cutia pe tâmplărie. În acest caz, jaluzelele sunt ancorate în perete prin intermediul ghidajelor.

Acum, să trecem la dimensiunile lamelelor pe care le oferim: C80 și Z90.

Lamela C80 este perfectă pentru a umbri spații mari. Cu o lățime de 80 mm și o formă curbată, aceasta oferă o închidere mai bună și o rezistență mai mare la vânt. În plus, datorită formei sale, poți roti jaluzelele fără teama de a le deteriora.

Pe de altă parte, lamela Z90 este un produs de primă clasă pe piața umbrelor exterioare. Lamelele individuale au o lățime de 90 mm și o formă de Z. Jaluzelele Z90 se caracterizează prin lamelele lor care se îmbină perfect, blocând fiecare rază de soare. Partea de jos a lamelelor este echipată cu un sigiliu de plastic pentru o închidere mai bună și mai silențioasă.

Indiferent de alegerea ta, la ROLLCONFORT SYSTEMS SRL, ne asigurăm că primești produse de cea mai înaltă calitate și un serviciu de montaj de neegalat. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii sau pentru a programa o întâlnire. Te așteptăm cu drag!