Optând pentru pereți antivânt Cluj, veți obține beneficii multiple. Închiderile de terase cu capse, bride și cu folie transparență sunt cele mai accesibile soluții pentru închiderea teraselor, dar și foarte eficiente în același timp.

Această soluție este una economică și eficientă pentru închiderea structurilor din lemn. Confecționăm folie transparență cu un sistem de prindere tip capse și bride la comandă. Caracteristică principala a foliei transparente cu vride și butoni este că poate fi efecutata în orice formă.

Sistemul acesta de închidere este prevăzut cu butoni rotativi și cu capse ovale. Chenarul poate avea culori diferite iar capsele pot fi fixate de material în funcție de necesitățile clientului.

Aceste sisteme de închidere a teraselor cu capse și bride sunt cele mai eficiente sisteme de protecție fixe împotriva tuturor intemperiilor.

Sunt produse foarte practice de închidere dar și de protecție a spațiilor, utilizate foarte des de restaurante, hoteluri și cafenele pentru protejarea clienților de către intemperii.

Dacă ești un amator al timpului petrecut pe balcon deschis, pe terasă sau în foișor, nu ar trebui să renunți deloc la acest obicei care te relaxează atunci când vremea de afară nu mai este prietenoasă.

Pereți antivânt Cluj

Acest sistem de folie transparență cu bride și capse este foarte util pentru protejarea spațiilor de ploaie, temperaturi scăzute, zăpadă sau de vânt. Poate să fie instalat foarte ușor la foișoare sau la terase cu structura de lemn, de cele mai multe ori.

Care sunt beneficiile acestui sistem de închidere cu folie transparență?

  • Se adaptează fiecărei forme geometrice a terasei;
  • Preț avantajos, comparativ cu alte sisteme de închidere;
  • Durata de viață mare dacă este întreținut corespunzător;
  • Poate fi montată o ușa cu un fermoar pentru un acces facil pe terasă.

Folia transparență e întărită mereu de jur mprejur cu iar principalul beneficiu al închiderii cu capse și bride este faptul că acest sistem poate fi produs în diferite forme.

Dacă dorești demontarea acestui sistem pe o perioada determinată de timp, poți ruja în partea de sus. De asemenea, poți prinde cu ajutorul unor curelușe folia transparență. Pe durata verii, ar fi recomandat să demontezi foliile și să le depozitezi în spații adecvate.

Mizează întotdeauna pe calitate înalta și nu vei avea absolut nimic de pierdut, ba dimpotrivă!

Galerie foto Pereți antivânt Cluj