Optând pentru pereți antivânt Cluj, veți obține beneficii multiple. Închiderile de terase cu capse, bride și cu folie transparentă sunt cele mai accesibile soluții pentru închiderea teraselor, dar și foarte eficiente în același timp.

Această soluție este una economică și eficientă pentru închiderea structurilor din lemn, în special. Confecționăm folie transparentă cu sistem de prindere tip capse și bride la comandă pe orice dimensiuni. Principala caracteristică a foliei transparente cu butoni și cu bride este că se poate realiza în orice formă. Se poate realiza atât pe forme triunghiulare, cât și trapezoidale.

Sistemul acesta de închidere este prevăzut cu butoni rotativi și cu capse ovale. Folia transparenta este folie Crystal cu o grosime de 0.8 mm. Marginile (intariturile) si sortul de la partea inferioara pot avea culori diferite iar capsele sunt aplicate pe margini la o distanță de circa 45-50 cm una față de alta.

Aceste sisteme de închidere a teraselor cu capse și bride sunt cele mai eficiente sisteme de protecție fixe împotriva tuturor intemperiilor.

Sunt produse foarte practice de închidere dar și de protecție a spațiilor. Sunt utilizate foarte des de restaurante, hoteluri și cafenele pentru protejarea clienților de către intemperii.

Dacă ești un amator al timpului petrecut pe balcon deschis, pe terasă sau în foișor, nu ar trebui să renunți deloc la acest obicei care te relaxează atunci când vremea de afară nu mai este prietenoasă.

Pereți antivânt Cluj

Acest sistem de folie transparență cu bride și capse este foarte util pentru protejarea spațiilor de ploaie, temperaturi scăzute, zăpadă sau de vânt. Poate să fie instalat foarte ușor la foișoare sau la terase cu structură de lemn, dar și metalică.

Care sunt beneficiile acestui sistem de închidere cu folie transparentă Crystal?

  • Se adaptează fiecărei forme geometrice a terasei;
  • Este singurul sistem de închidere care se poate realiza pe forme atipice: triunghiulare, trapezoidale etc.
  • Preț avantajos, comparativ cu alte sisteme de închidere;
  • Durata de viață mare dacă este întreținut corespunzător;
  • Pot fi prevazute cu decupaj ușa cu fermoar dublu pentru un acces facil pe terasă.

Dacă dorești sa te bucuri de o priveliste liberă, poți ruja manual folia în partea superioară . Ulterior, o poți prinde cu ajutorul unor curelușe speciale cu cataramă dublă.

Mizează întotdeauna pe calitate înaltă și nu vei avea absolut nimic de pierdut, ba dimpotrivă!

Galerie foto Pereți antivânt Cluj