Tâmplăria PVC cu geam termopan este cea mai bună soluţie pentru ferestre şi uşi deoarece asigură protecţie termică şi fonică net superioare tâmplăriei clasice din lemn.

Tâmplăria comercializată de societatea noastră este confecţionată din profile PVC marca REHAU. Profilele din PVC marca REHAU reprezintă soluţia optimă dacă sunteţi în căutarea unor sisteme rezistente şi stabile în timp şi care să ofere o izolare termică şi fonică excelente, fiind rezultatul  unui proces de fabricaţie care înglobează un grad ridicat de tehnologie.

Profilele REHAU sunt concepute să păstreze un timp cât mai îndelungat caracteristicile principale ale confortului, reducând consumul de energie necesar menţinerii acestor parametrii constanţi. Cu alte cuvine, asigură:

  • Coeficienţi de transfer optimi
  • Izolare superioară la curenţi de aer sau vânt
  • Izolare fonică superioară
  • Împiedicarea pătrunderii apei

La interior profilul este consolidat cu armatură fabricată din oţel galvanizat. Acest lucru oferă tâmplăriei rezistentă şi durabilitate în timp.

Este certificat de o serie de institute de renume prin care i se atestă calitatea şi o bine meritată poziţie în topul producătorilor din domeniu.

Seriile de profile PVC Rehau comercializate de firma noastră sunt:

–    Tâmplărie PVC REHAU profile EURO 60 rotund  
–    Tâmplărie PVC REHAU profile EURO 60 drept
–    Tâmplărie PVC REHAU profile EURO 70  
–    Tâmplărie PVC REHAU profile Brillant 70
–    Tâmplărie PVC REHAU profile Brillant 80
–    Tâmplărie PVC REHAU profile Meridian
–    Tâmplărie PVC REHAU profile Clima
–    Tâmplărie PVC REHAU profile Polytec 50
–    Tâmplărie PVC REHAU profile Geneo

Feronerie

Feroneria reprezintă un subansmblu foarte important al uşilor şi ferestrelor din PVC. De rezistenţa şi fiabilitatea ei depinzând buna funcţionare şi etanşare a ferestrelor pe o perioadă cât mai îndelungată.

Feroneria reprezintă părţile metalice ale ferestrei ce realizează închiderea, deschiderea şi pivotarea canatelor (balamale, zăvoare, tije culisante, mânere, foarfeci etc.).

Dată fiind importanţa feroneriei, am ales să lucrăm cu două mărci de renume: G-U şi Roto. Ambele mărci nemţeşti, garantate la minim 15.000 cicluri închis-deschis, cu rezistenţă foarte mare la coroziune şi cu grad ridicat antiefracţie.

Geam - sticlă

Geamul termoizolant (geam termopan) este compus din două sau mai multe foi de sticlă.

Cele mai dese tipuri de geam termopan sunt realizate din sticlă float sau sticlă cu Low-E, dar există şi alte tipuri de sticlă asa cum ar fi: sticlă sablată (mată), sticlă colorată (bronz, gri, verde, albastru închis), sticlă ornamentală, sticlă securizată, oglindă, geam reflectorizant, geam antiefracţie.

Sticla float: Geamul float – obţinut prin procedeul de flotare a unei benzi de sticlă pe o baie metalică, se obţine o sticlă cu feţe perfect plane cu transparenţă nedistorsionată de neregularitaţile suprafeţei. Tehnologia “float”  stă la baza producerii tuturor tipurilor de sticlă menţionate mai sus.

Sticla cu acoperire de joasă emisivitate (Low-E): Este o sticlă monolitică cu un strat de oxizi metalici depus prin procedeu electromagnetic pe una din suprafeţele geamului float. Această peliculă poate fi “dură” (hard) sau “moale” (soft). Geamul Low E soft poate fi utilizat doar pentru geamuri termoizolante.

Folosirea sticlei Low-E ridică substanţial proprietaţile termoizolante ale geamului, reducând transferul termic (se reduc pierderile de caldură iarna şi acumulările de căldură in timpul verii), permiţând în acelasi timp un înalt grad de transmisie luminoasă în interior.

ROLLCONFORT vă va satisface cele mai exigente cerinţe la preţurile cele mai bune din Vâlcea şi Cluj, garantat 100%!

Galerie foto tâmplărie PVC REHAU Rollconfort