Contactaţi-ne acum: 0743 389 047 | office@rollconfort.ro

Cum ne putem proteja locuinta cu rulourile exterioare din Cluj?

By 16 decembrie 2021Blog

Conform statisticilor, acasa petrecem cea mai mare parte din timp, de aceea, avem nevoie de un grad cat mai ridicat de confort, pentru a ne simti excelent.

Confortul termic ne poate influenta in mod direct starea de spirit, ceea ce inseamna ca ar trebui sa ne preocupe in mod direct acest aspect si sa luam deciziile optime, cand vine vorba de amenajarea casei.

Rulourile exterioare reprezinta accesorii foarte practice, pentru orice spatiu, fie ca vorbim despre un spatiul personal sau la birou.

Amplasate la nivel geamurilor, aceste piese au proprietati termoizolante desavarsite, ceea ce inseamna ca aerul de afara nu mai patrunde in interior.

Unele persoane nu sunt suficient de bine informate in acest sens, insa ar trebui sa stie ca rulourile exterioare Cluj pot sa mentina caldura in casa, in anotimpul rece si sa combata patrunderea soarelui, pe durata zilelor de vara.

Ba mai mult, vom scapa si de fenomenul de igrasie ce apare frecvent, ca urmare a condensului provocat diferentele de temperatura dintre mediul exterior si cel interior.

Pe langa proprietatile termoizolante, rulourile prezinta si alte beneficii, ce ar trebui luate in calcul de catre orice proprietar.

Sa avem in vedere ca aceste accesorii permit filtrarea partiala sau totala a luminii dintr-o camera, deci ne putem bucura de un somn profund chiar si in timpul zilei, fara a ne mai deranja razele de soare ce patrund pe geam.

Si rolul antiefractie al rulourilor este deosebit de important, mai ales pentru ca traim intr-o perioada cand rata de infractionalitate s-a dublat, in ultimii ani.

Casa este locatia noastra de suflet, unde ar trebui sa ne simtim in siguranta, atat noi, cat si ceilalti membri ai familiei.

Tot in siguranta ar trebui sa fie si obiectele de valoare pe care le detinem, deci pentru asta, trebuie sa fim constienti de cat de importanta e securizarea ferestrelor.

In afara de latura pactica, rulourile exterioare Cluj au si un aspect modern, dand o nota eleganta oricarei case.

Geamurile casei pot fi deteriorate cu usurinta pe durata unui fenomen meteo extrem, insa daca sunt trase rulourile peste suprafata lor, nu mai exista nici cel mai mic risc.

Nu doar razele solare nu mai pot patrunde in incinta casei noastre, ci nici hotii, gratie sistemului de antiefractie cu care orice rulou este prevazut.

Intretinerea acestor dispozitive este cat se poate de simpla, nu necesita vopsire periodica, ci doar o stergere ocazionala a prafului depus.

Vorbim despre sisteme ce se amplaseaza in mediul exterior, deci sunt calitative si nu se uzeaza cu usurinta, ca urmare a actiunii umezelii sau a temperaturilor extreme.

Unele modele de rulouri sunt prevazute si cu plase de protectie impotriva insectelor, ceea ce nu poate fi decat un avantaj major.

Concluzionand, observam cat de utila este amplasarea rulourilor la toate geamurile locuintei noastre. De la izolarea termica si fonica si pana la securitatea ferestrelor, toate aceste beneficii sunt atribuite rulourilor exterioare. Putem afirma ca aceste obiecte sunt o adevarata investitie pentru orice imobil, deci ar trebui sa luam in calcul avantajele lor semnificative.

Leave a Reply