Contactaţi-ne acum: 0743 389 047 | office@rollconfort.ro

Cum se folosesc rulourile exterioare din Cluj?

By 29 ianuarie 2019Blog

Montarea rulourilor exterioare din aluminiu este avantajoasa si este cea mai buna alegere impotriva verilor inabusitoare cu temperaturi ridicate si a iernilor cu temperaturi foarte scazute, toate acestea la un pret foarte mic si avantajos pe termen lung. Rulourile exterioare pot fi actionate cu ajutorul unui snur de regula sau se pot menevra cu ajutroul unei manivele. Ce beneficii aduc in plus rulourile exterioare din Cluj fata de alte orase?

Dimensiunile rulourilor pot fi cuprinse intre 12,5 cm si 23 cm inaltime si 35-400 cm latime, depinde de cerintele casei. Este necesar ca la cativa ani sa se verifice dispozivitul de prindere al acestor rulouri pentru a se vedea daca necesita reparatii sau pentru a evita riscul unor accidente. Rulourile exterioare sunt rezistente la ploaie, sunt puternice si ne feresc camera de razele solare sau dau voie luminii sa patrunda in camera atunci cand sunt ridicate.

Rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu actionare manuala sau automata. De obicei cele mai multe modele de  rulouri exterioare, pot fi actionate manual cu ajutorul unui snur, manivela sau o chinga. Rulourile exterioare cu actionare automata au un sistem electric ce poate fi actionat cu ajutorul unei telecomenzi sau intrerupator.  Rulourile exterioare sunt bune pentru timpul in care noi nu suntem acasa sau noaptea cand casa este protejata de hoti, ploaie puternica sau cu grindina. Solutia cea mai sigura este aceea de a ne monta rulouri exterioare pe geamurile din casa in care locuim.

Pe timpul iernii, usile si ferestrele contribuie la o pierdere cu 25% a caldurii si in timpul verii in proportie de 80% absorb lumina zilei. Pentru a economisi timp si energie pe perioada iernii dar si pentru a evita caldura exagerata din timpul verii, montarea rulourilor este cea mai buna alegere posibila. Totusi rulourile exterioare vin cu o reducere a cheltuielilor de la energie pentru intregul an chiar cu pana la 10%.

Daca v-ati saturat sa manevrati manual rulourile si doriti sa simplificati aceasta operatie, trebuie sa stiti ca toate rulourile pot fi motorizate. Este mult mai usor si mai confortabil sa apesi pe un buton sau sa manevrezi o telecomanda. Daca aveti rulouri amplasate la mai multe ferestre, acestea pot fi controlate din acelasi loc fara a fi necesar sa va plimbati prin toata casa .

Intretinerea acestora se face foarte usor, putand fi spalate cu ajutorul unui furtun sau sterse cu ajutorul unor materiale textile. De obicei sunt vopsite printr-un procedeu electrostatic ce asigura protectie culorii nefiind necesara o alta vopsire cu trecerea timpului, fiind foarte rezistenta la raze UV permitand o gama larga de culori si imitatii din lemn.

Exista rulouri exterioare care se actioneaza cu ajutorul unei telecomenzi sau a unui intrerupator. In zilele de astazi exista chiar si o aplicatie pe telefon care poate face asa ceva, pe post de telecomanda. Daca totusi doriti sa folositi un sistem electric, este recomandat sa nu acoperiti accesul la casete pentru a se putea repara in caz de ceva si sa nu fie nevoie sa se demonteze tot ruloul.

Rulourile exterioare ofera racoare in camera pe tot parcursul zilei daca sunt lasate in jos si ofera o ambianta placuta in camera. Primul avantaj in montarea rulourilor este reprezentat de protectia impotriva pierderilor energetice. Acestea protejeaza casa de razele solare si de cele ultraviolete. Sunt perfecte pentru acoperirea zgomotelor de afara.

Este important sa ne documentam mult inaite de a utiliza rulourile exterioare si sa tinem cont de anumite criterii. Beneficiile oferite de rulourile exterioare sunt multe si ne pot proteja de mai multe lucruri si ne ofera un confort special.  Prin montarea rulourilor exterioare avem posibilitatea de a reduce zgomotul din casa. Rulourile exterioare din Cluj sunt cautate pentru marfa buna care este prezentata si de care lumea este multumita.

Leave a Reply