Contactaţi-ne acum: 0743 389 047 | office@rollconfort.ro

Ghid pentru rolete exterioare Cluj

By 1 iulie 2022Blog

Desi rulourile exterioare se gasesc in casele oamenilor de sute de ani, trendurile actuale sunt intr-o continua evolutie, odata cu evolutia tehnologiei, devenind versatile si cat mai usor de utilizat.

Designul simplu si eficient al roletelor le-au propulsat in topul preferintelor multor proprietari, datorita culorilor relativ reduse si a multiplelor variante de ales. Ceea ce inseamna ca nu trebuie sa faci gol in bugetul familiei pentru a iti stiliza ferestrele.

Cu sisteme inteligente, suprafete netede si usor de utilizat, roletele exterioare Cluj se pot realiza pentru orice dimensiune de fereastra, fiind ideale mai ales pentru apartamente sau locuinte cu spatiu limitat.

Cand sunt lasate in jos se potrivesc bine pe fereastra pentru un aspect curat is uniform, iar cand sunt rulate permit vederea privelistii complete de afara.

Totodata roletele sunt potrivite si pentru acoperirea ferestrelor mari, avand diferite optiuni si fiind realizate la un pret rezonabil.

Roletele reduc curentii de aer si minimizeza patrunderea luminii, mentinand casa izolata si ferita de ochii curiosilor. Astfel ca sunt potrivite si pentru dormitoare, pentru un somn odihnitor pana tarziu, fara ca lumina sa il perturbe sau zgomotele exterioare.

Rolete exterioare cluj personalizate sau gata facute

Motivul pentru care roletele exterioare sunt atat de populare il reprezinta gama diversa de materiale disponibile. Partea buna a roletelor la comanda este ca pot fi personalizate pentru orice decor si tip de fereastra si adaptate oricarui stil de locuinta.

Roletele gata facute ofera o gama standard de dimensiuni, avand o anumita latime si lungime.

Indiferent de tipul de rolete pe care il alegi, nu necesita efort mare, fiind usor de curatat si intretinut si oferind o estetica simpla la un pret accesibil.

Este important sa acorzi atentie alegerii materialului, in functie de camera unde este amplasata fereastra si care este functia principala pe care o doresti pentru roleta. De exemplu daca vrei intimitate fata de un exterior aglomerat sau circulat. Sau sa permiti patrunderea luminii naturale in bucatarie? Alegerea materialului potrivit va optimiza la maxim fereastra, oferind functionalitate spatiului interior.

Roletele duble

Rolete exterioare cluj cu role duble au devenit o alegere din ce in ce mai populara, combinand avantajele blocarii luminii excesive cu protectia solara. Acestea se pot ajusta pentru timp de noapte sau de zi pentru a controla la maxim lumina si intimitatea. Cu acest tip de roleta nu trebuie sa alegi intre totul sau nimic ci poti beneficia de ambele optiuni pentru a iti adapta spatiul pentru toate orele.

Rolete exterioare cluj conectate

Pentru ferestrele mari, puteti folosi doua sau trei rolete conectate care se pot actiona separat. In functie de nevoi le puteti conecta sau imbina pentru a obtine cele mai bune rezultate. Astfel prin conectare jaluzelele se pot actiona in sus sau jos impreuna. Sau le puteti conecta doua si una sa ramana independenta, alegerea tinand de preferintele personale si de stilul de viata.

Rolete cu control prin telecomanda

Sunt o solutie optima nu doar pentru casele ultra moderne, ci pentru ca ofera un confort exceptional, prelungesc durata de viata a roletelor si sunt o solutie practica pentru familiile cu copii.

Acestea pot fi actionate de la distanta, de aceea puteti opta pentru o casa racoroasa cat sunteti plecati in vacanta sau la job. Sunt totodata o varianta eficienta pentru casele mari sau cu ferestre mari, facand procesul de inchidere si deschidere mai rapid doar prin apasarea unui buton.

Rolete exterioare clul cu sina de ghidare

Adesea sunt numite copertine si sunt alegerea perfecta pentru a izola casa fiind modeste si nu ies in efidenta fata de caracteristicile casei. Acestea se potrivesc in tiparul ferestrei, sau pe peretele imediat. Folosind aceasta sina pentru ghidare, roletele sunt tinute in siguranta si nu vor fi suflate de vant. Totodata astfel se asigura ca nu sunt goluri si ca lumina solara nu trece.

Cum sa alegi materialul potrivit

Complet opac

Acest tip a aparut prima data in timpul celui de-a doilea razboi mondial si erau folosite pentru a bloca complet lumina si vederea privind din strada, pentru a evita bombardamentele.

Cu timpul punctul central a devenit blocarea luminii soarelui si a caldurii exterioare, izoland totodata locuintele in lunile reci. Totodata sunt de mare ajutor pentru un somn linistit pe timpul noptii.

Rolete pentru protectie solara

Acestea filtreaza lumina soarelul, datorita materialului din care sunt realizate. Tesatura este una lejera si permite o vedere partiala. Sunt realizate din materiale rezistente fata de factorii exteriori cum sunt PVC-ul sau poliesterul, fiind usor de curatat si deci o solutie practica.

Rolete exterioare cluj translucide

Acestea filtreaza lumina dar blocheaza complet vederea din exterior. Materialul este din tesatura mai deasa incat sa ofere intimitate in interiorul camerei, permitand totusi patrunderea luminii naturale.

Roletele exterioare ofera functionalitate si contribuie la calitatea vietii, fiind o alegere accesibila si la indemana oricui.

Leave a Reply