Contactaţi-ne acum: 0743 389 047 | office@rollconfort.ro

La ce se folosesc rulourile exterioare din Cluj?

By 17 februarie 2019Blog

Rulourile exterioare reprezinta metoda ideala de a asigura protectie si siguranta geamurilor, in prezent fiind din ce  in ce mai des utilizate.

Fie ca locuim in cartiere de la periferia oraselor sau in centru, intimitatea pe care casa ar trebui sa ne-o ofere a devenit limitata. Datorita faptului ca locuintele sunt foarte aproape una de cealalta, cu greu putem avea parte un spatiu privat, departe de privirile vecinilor.

De aceea, rulourile exerioare sunt concepute sa ofere atat un plus de intimitate, dar mai ales siguranta. Cand sunt trase peste ferestre, orice intrare prin efractie devine imposibila.

Rulourile exterioare din Cluj sunt indicate mai ales pentru persoanele care au obiceiul de a calatori adesea, fiind plecate de acasa perioade de timp mai lungi.

Avand in vedere ca sunt realizate din materiale cu o duritate sporita, ele ofera protectie si in cazul intemperiilor, cum ar fi grindina, vantul puternic si ploile abundente.

Clima se schimba foarte mult in ultimii ani, datorita incalzirii globale. Rulourile exterioare sunt potrivite pentru izolarea suplimentara a caselor. Sa nu uitam ca cea mai multa caldura se risipeste pe la geamuri.

Odata cu amplasarea rulourilor exterioare din Cluj va scadea factura de energie electrica, ceea ce inseamna ca ne vom recupera in doar cateva luni investitia facuta.

Sa nu uitam ca rulourile sunt disponibile intr-o gama variata de nuante, deci se potrivesc indiferent de arhitectura, conferind un design reusit casei noastre.

Zgomotele din exterior pot deteriora calitatea somnului, ducand in timp la insomnii si lipsa de concentrare. Izolarea fonica este determinata de tipul de lamela, care poate fi din PVC sau aluminiu.

Printre tendintele moderne care trebuie respectate in proiectarea oricarei cladiri ar trebui sa se numere geamuri mari, la care sa se instaleze rulouri exterioare. Acestea au rolul de a peveni supraincalzirea in camere pe timpul verii.

Concluzionand, rulourile exterioare prezinta mai multe functii, atat de izolare termica si fonica, cat si de siguranta. In acest mod, nu trebuie sa ne mai facem griji ca poate patrunde cineva in casa noastra, deoarece atat geamurile cat si usile pot fi protejate cu succes de acest tip de rulouri exterioare.

Leave a Reply