Contactaţi-ne acum: 0743 389 047 | office@rollconfort.ro

Protejeaza-te de soare cu rulourile exterioare Cluj

By 11 august 2022Blog

Fie ca ai nevoie sa iti faci casa mai racoroasa pe timpul verii, sa te protejezi de soare sau de zgomotele puternice din jurul casei, rulourile exterioare sunt perfecte pentru toate acestea. Rulourile exterioare din aluminiu sunt alegerea potrivita si cel mai important, acestea se pot monta pe orice tip de tamplarie.

De ce sa alegi rulourile exterioare Cluj

Dupa cum am mai spus, se pot monta pe orice tip de tamplarie, iar aspectul pe care il da casei este un plus. Rulourile pot fi din aluminiu sau transparente. Indiferent pe care o alegi, beneficiile sunt la fel de mari.

Beneficii

– Folosind rulouri, nu va mai trebui sa folosesti aerul conditionat, astfel achizitionand rulouri exterioare Cluj, vei investi pe termen lung, iar banii pentru energia electrica vor fi economisiti;

– Protectie termica nu doar vara, ci si iarna. Vara va mentine casa racoroasa, deoarece impiedica razele soarelui sa patrunda in interior. Iarna, in schimb, va mentine caldura prezenta in casa, impiedicand frigul de afara sa patrunda prin ferestre;

– Vecinii zgomotosi nu vor mai reprezenta o problema. Rulourile exterioare din aluminiu, actioneaza asemeni un scut antifonic, blocand sunetele din exterior;

– Te vei simti mult mai in siguranta pe timpul noptii, dar si cand pleci de acasa pentru un timp mai indelungat. Vacantele vor fi mult mai relaxante stiind ca locuinta iti este protejata cu adevarat.

Rulourile exterioare transparente incasetate

Sunt actionate cu ajutorul unei manivele, avand o prindere de tip tambur. Rulourile transparente sunt ideale pentru terase si spatii comerciale, dar si pentru balcoane si foisoare.

Vin in culori precum maro si alb, dar se pot vopsi in orice alta culoare in functie de preferintele dumneavoastra.

Beneficiile rulourilor transparente incasetate

– Protectie impotriva insectelor de afara;

– Protectie impotriva frigului, dar si a caldurii, astfel este potrivit atat vara, cat si iarna;

– Te protejeaza de orice activitate meteorologica nefavorabila;

– Durabilitate in timp, minim cinci ani;

– Cel mai mare grad de etansare in randul produselor de tip prelata;

– Rulourile incasetate au prelata mult mai intinsa decat a celor neincasetate, datorita ghidajelor laterale pe care le gliseaza.

Rulouri transparente neincasetate

La fel ca rulourile incasetate, acestea sunt actionate manual, cu ajutorul unei manivele cu carlig, lungimea manivelei fiind de 130 cm.

Prelata transparenta a ruloului este prevazuta cu intarituri pe margini, avand o latime de 5 cm si cu un sort la partea inferioara. Se pot adauga, optional, straifuri, acestea avand rolul de a micsora posibilitatea patrunderii agentilor externi, totul prin simpla imbinare a mai multor rulouri.

Desi sorturile au dimensiunile de 25 cm, 15 cm sau 10 cm, noi le recomandam in special pe cele de 25 de cm, deoarece etanseaza cel mai bine contactul dintre prelata rulourilor transparente și sol.

Beneficiile rulourilor transparente neincasetate

– Se pot monta cu usurinta pe diverse suprafete;

– Grad mare de eficienta in acoperirea teraselor sau a foisoarelor;

– Se manevreaza foarte usor;

– Au un design foarte placut, desi transparente, acestea dau voie teraselor sau foisoarelor sa fie admirate de catre clienti sau musafiri.

Cum stiu daca produsul este potrivit pentru mine

  • In primul rand, daca detii sau doresti sa achizitionezi un foisor sau doresti amenajarea unui spatiu comercial de tip terasa. Rulourile transparente vor da un aspect frumos acestora, dar le va si proteja, astfel nu va mai trebui sa iti faci griji de faptul ca ploaia ar putea face clientii sa plece.
  • Daca ai nevoie sa acoperi terasa sau foisorul pe timp de iarna, rulourile transparente sunt ideale;
  • Este varianta cea mai potrivita daca ai nevoie sa inchizi un spatiu facut din lemn, caramida sau beton;
  • Rulourile transparente exterioare sunt perfecte, deoarece sunt usoare, asigurand posibilitatea ridicarii acestora fara prea mult efort.
  • In partea de jos, rulourile transparente neincasetate sunt prevazute cu carlige menite sa fixeze prelata. Teava de un tol va fi pozitionata in aceste carlige, impiedincand vantul puternic sa miste sau sa afecteze prelata rulourilor.

Rulourile exterioare Cluj, atat cele din aluminiu, cele incasetate cat si cele neincasetate, au in comun pretul accesibil. Ne-am asigurat ca nevoile tale sunt indeplinite, iar pretul va fi accesibil tuturor.

Leave a Reply