Contactaţi-ne acum: 0743 389 047 | office@rollconfort.ro

Rulouri exterioare aluminiu – moderne si elegante

By 28 decembrie 2018Blog

Montarea unor rulouri exterioare aluminiu reprezinta solutia moderna si eficienta de protectie impotriva luminii solare puternice, a frigului sau a privirilor curioase ale trecatorilor. Atunci cand sunt rulate pana la capat, acestea acopera in totalitate suprafata ferestrei, impiedicand accesul vizual sau termic din exterior catre interior.

Rulourile exterioare sunt fabricate din aluminiu de cea mai buna calitate si se potrivesc oricarui tip de constructie. Lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica, lucru ce confera izolatie fonica si termica. Rulourile pot fi actionate atat manual, prin intermediul unui snur, panglici, tabachere cu manivela, cat si in mod automat, cu ajutorului unui intrerupator sau cu o telecomanda.

Au un design placut, elegant si modern, fiind usor de integrat in arhitectura cladirii.

Rulouri exterioare aluminiu – functii si caracteristici

Acest sistem de protectie fonica, solara si termica se poate monta pe orice tip de tamplarie, fiind potrivit atat cladirilor existente, cat si celor aflate in constructie. Alcatuite din ghidaje pe care culiseaza lamelele din aluminiu rulate pe un ax fixat intr-o caseta, rulourile exterioare au un design placut, oferind in acelasi timp si un plus de siguranta in propria locuinta.

Se pot monta pe tamplaria existenta, se pot suprapune pe tamplarie sau include in tencuiala, in cazul cladirilor in curs de constructie. In functie de propriile preferinte si necesitati, rulourile exterioare pot fi standard sau dotate cu plasa anti-insecte. Plasa care ofera protectie impotriva insectelor poate fi incorporata in structura ruloului, sau aplicata peste sau sub acesta, in functie de structura tamplariei. In plus, acesta impiedica patrunderea intemperiilor din exterior in casa.

De asemenea, datorita faptului ca lamelele rulourilor sunt umplute cu spuma poliuretanica, cu rol de izolatie termica, puteti face economii la plata facturilor. Astfel, pe timpul iernii veti plati mai putin la factura de gaze naturale, deoarece caldura se va mentine in casa, datorita pernei de aer care se formeaza intre aerul rece de afara si sticla ferestrei si asigura o scadere a coeficientului de transfer termic al ansablului format din fereastra si rulou.

Pe timpul verii, razele solare pot supraincalzi locuinta, creand un disconfort termic. Montarea unor rulouri exterioare aluminiu va ajuta sa eliminati acesta problema, datorita faptului ca, avand o suprafata opaca, acestea impiedica patrunderea razelor solare in locuinta, aceasta mentinandu-se racoroasa si confortabila, pana si in cele mai caniculare zile. Acest lucru inseamna ca nu va mai fi necesar sa folositi sisteme costisitoare de racire a aerului din interiorul casei.

Rulouri exterioare aluminiu de calitate superioara

Materialele folosite la fabricarea acestor sisteme de umbrire sunt de o calitate superioara si respecta standardele impuse de Uniunea Europeana. Rulourile sunt realizate cu ajutorului unei tehnologii de ultima generatie, care asigura functionarea optima si eficienta a acestora. Montajul este usor de realizat, iar termenul de executie si lucrare este scurt, de cel mult 10 zile lucratoare.

Rulourile exterioare din aluminiu prezinta un raport excelent intre calitate si pret, care va vor imbunatati calitatea vietii si va vor ajuta sa platiti mai putin la facturi.

Leave a Reply