Contactaţi-ne acum: 0743 389 047 | office@rollconfort.ro

Rulourile exterioare din Cluj sunt cele mai cautate

By 17 octombrie 2018Blog

Rulourile exterioare din Cluj sunt instalate la usi si ferestre pentru a proteja locuintele de soare, vant, ploaie, zgomot, insecte, etc. Designul acestora se asorteaza perfect cu fatadele caselor la care sunt montate.Rulourile exterioare se pot confectiona din PVC sau aluminiu si sunt disponibile intr-o varietate mare de culori pentru a se asorta mai bine cu exteriorul cladirii la care vor fi montate, sau cu tamplaria acesteia.

La cerere ele pot fi vopsite dupa preferinte.Avantajele rulourilor exterioare sunt:

  • Confera o protectie sporita impotriva razelor solare
  • Au rol antiefractie
  • Asigura o buna izolare fonica si termica si ofera intimitate in casa
  • Sunt rezistente la coroziune, precipitatii, raze solare
  • Pot obtura lumina complet
  • Te ajuta sa economisesti energia electrica deoarece vara te poti bucura de o camera racoroasa iar iarna retine caldura si te protejeaza de frigul de afara

Ele sunt disponibile in varianta standard sau cu plasa antiinsecte. Montajul acestora se poate face atat pe ferestre deja existente cat si o data cu noua tamplarie, pentru constructiile noi. Ele pot fi montate la deschiderea usilor si ferestrelor atat in afara cat si in exterior si pot avea carcasa inclinata la 45 grade. Actionarea se poate face manual sau motorizat cu intrerupator sau telecomanda.

Rulourile cu actionare manuala sunt potrivite pentru camerele cu mai multe ferestre cu deschideri de dimensiuni mici sau mijlocii. Cele actionate automat sunt cele mai avantajoase deoarece prin apasarea unui buton puteti controla simultan toate rulourile sau doar pe cel dorit. Exista si rulouri cu sisteme de comanda ce pot fi programate Gama rulourilor exterioare este din aluminiu sau PVC si cuprinde urmatoarele variante:

  • Rulouri exterioare din PVC
  • Rulouri exterioare din PVC cu plasa antiinsecte atasata
  • Rulouri exterioare din aluminiu aplicate
  • Rulouri exterioare din aluminiu cu plasa antiinsecte atasata
  • Rulouri exterioare din aluminiu suprapuse
  • Rulouri exterioare din aluminiu suprapuse cu plasa antiinsecte atasata

Rulourile exterioare din PVC – ajuta la protejarea incaperilor impotriva razelor solare si la intemperiile atmosferice. Casetele acestor rulouri sunt confectionate din tabla zincata iar ghidajele laterale si lamelele sunt confectionate din PVC, fiind in felul acesta o alternativa mai ieftina in comparatie cu rulourile din aluminiu.

Asemenea celor de aluminiu si rulourile din PVC sunt confectionate intr-o gama larga de culori sau pot fi vopsite pentru a se asorta cu exteriorul. Montajul rulourilor exterioare din PVC se face prin aplicarea acestora pe tamplaria geamului, actionarea lor facandu-se cu ajutorul unui snur sau panglica. Avantajele acestora sunt:

  • Pretul redus
  • O gama larga de culori ale lamelelor
  • O buna izolare termica si fonica
  • Protectie impotriva razelor solare
  • Posibilitatea incorporarii plasei antiinsecte
  • In aceeasi caseta pot fi confectionate mai multe rulouri

Rulourile exterioare din aluminiu – sunt o alternativa moderna si eficienta, pentru protectia ferestrelor si impotriva soarelui si intemperiilor. Lamelele acestora fiind umplute cu spuma poliuretanica, confera o izolare fonica si termica locuintei dumneavoastra. Lamelele sunt de 37 mm inaltime si 8,6 mm grosime.

In acelasi timp rulourile exterioare au si rol antiefractie. Eficacitatea rulourilor pentru ferestre consta in controlarea in mod real a temperaturii din casa. Utilizarea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu aproximativ 10% iar in perioada verii utilizarea rulourilor poate face ca un sistem de aer conditionat sa fie ineficient.

Rulourile exterioare din Cluj aplicate – se preteaza la ferestre deja existente si se pot instala pe tamplarie sau pe zidarie. Lamelele, caseta de protectie si sinele de ghidare sunt confectionate din aluminiu. Actionarea lor se poate face manual prin snur sau panglica, cu manivela sau actionate electric cu telecomanda sau intrerupator. De asemenea pot fi prevazute cu plasa impotriva insectelor.

Rulourile exterioare  din aluminiu suprapuse – se monteaza concomitent cu tamplaria din aluminiu sau PVC. Se preteaza la locuinte noi sau unde se monteaza tamplarie noua. Caseta e fixata deasupra tamplariei, montajul facandu-se in golul ferestrei. Capacele, ghidajele si caseta sunt din PVC iar lamelele sunt din aluminiu.

Acest sistem are avantajul mascarii complete a casetei covorului cu lamele. Actionarea lor se poate face cu snur si panglica, cu manivela sau electric cu telecomanda sau intrerupator. Optional  se pot monta temporizatoare de lucru la rulourile cu  actionare  electrica, ca acestea sa lucreze la un interval de timp pentru a simula prezenta in casa si implicit a induce in eroare raufacatorii sau hotii.

Plasele anti insecte sunt un accesoriu obligatoriu pentru locuinte pe perioada sezonului cald. Ele  sunt confectionate intr-o gama variata pentru a satisface orice nevoie, incepand de la cele economice pana la plasele anti insecte pentru usi cu decupaj pentru animalele de companie.

In constructia rulourilor exterioare si a plaselor pentru ferestre si usi, se folosesc materiale de calitate superioara cum ar fi: profile exclusiv de aluminiu, lamele de aluminiu, plase rezistente din fibra de sticla precum si accesorii si componente electrice de la producatori de renume.

Leave a Reply