Contactaţi-ne acum: 0743 389 047 | office@rollconfort.ro

Rulourile exterioare in Cluj

By 17 august 2018Blog

Rulourile exterioare din Cluj sunt create special pentru a tine la distanta razele solare si pentru a nu lasa caldura sa patrunda in interior. Ele sunt bune pentru a proteja intr-o maniera discreta interiorul de privirile curioase ale celorlalti. Prin aceste rulouri, fie ca e timp urat, fie ca va deranjeaza zgomotul sau privirile curioase din strada, toate privirile curioase raman afara deoarece nu se vede nimic in interior.

In aceste fel, aveti parte de toata intimitatea dorita. Rulourile exterioare sunt eficiente in economisirea energiei. Iarna, aceste reduc consumurile de energie cu pana la 30%, iar vara ne feresc de caldura si lumina atunci cand ne dorim un somn placut la amiaza. Prin aceste rulouri suntem protejati de insectele nedorite care patrund in interior de obicei prin perdele, jaluzele sau draperii.

Prin rulourile exterioare nu intra nimic atata timp cat geamul nu este deschis. Rulouri exterioare sunt ca o baterie externa. Sunt mereu incarcate de intuneric si racoare si transmit nelimitat calitatiile lor. Rulourile exterioare previn incalzirea geamurilor si in acest fel aerul din camera ramane rece in permanenta. Rulourile exterioare sunt de doua ori mai eficiente cand vine vorba de caldura.

Iarna, rulourile mentin caldura din camera datorita lamelelor umplute cu spuma poliuretanica. Intre covorul de lamelele gamei de rulouri exterioare si geam se creeaza un strat de aer care ajuta la mentinerea caldurii pe timp de iarna. Un alt avantaj al rulourilor exterioare este ca ele pot fi de orice culoare. In general sunt folosite culorile inchise pentru a face racoare in interior si pentru a renunta la lumina patrunzatoare de afara.

Rulourile cele mai folosite sunt de culoare maro, negru, albastru dar si alb. Pentru o mai buna protectie impotriva insectelor, rulourile exterioare sunt solutia perfecta. Acestea sunt bune si pe timp de umezeala deoarece feresc geamurile de ploaie sau de grindina.

Rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu actionare manuala sau automata. De obicei cele mai multe modele de  rulouri exterioare, pot fi actionate manual cu ajutorul unui snur, manivela sau o chinga.

Rulourile exterioare cu actionare automata au un sistem electric ce poate fi actionat cu ajutorul unei telecomenzi sau intrerupator.  Au clapete de revizie care permit, in cazul defectarii, remedierea simpla fara demontare. Acestea se instaleaza intr-un mod usor si accesibil pentru toata lumea.  Se insurubeaza profilul de ghidare si caseta de rulou de tocul ferestrei, pe tencuiala sau pe fatada. Rulourile exterioare regleaza climatul din camera si sunt necesare pentru reducerea energiei.

Intretinerea acestora se face foarte usor, putand fi spalate cu ajutorul unui furtun sau sterse cu ajutorul unor materiale textile. De obicei sunt vopsite printr-un procedeu electrostatic ce asigura protectie culorii nefiind necesara o alta vopsire cu trecerea timpului, fiind foarte rezistenta la raze UV permitand o gama larga de culori si imitatii din lemn. Montarea rulourilor exterioare din aluminiu este avantajoasa si este cea mai buna alegere impotriva verilor inabusitoare cu temperaturi ridicate si a iernilor cu temperaturi foarte scazute, toate acestea la un pret foarte mic si avantajos pe termen lung.

Unele persoane sunt figuroase si au nevoie de multa caldura in permanenta, iar altele sunt prea sensibile la caldura si necesita temperaturi mai scazute. Sunt persoane care nu suporta lumina exagerata din camera, iar altele care vor sa aiba cat mai multa lumina pentru a fi luminata si improspatata camera. Rulourile exterioare sunt solutia perfecta deoarece impaca toata persoanele dupa gusturile lor.

Aceste rulouri sunt usor de curatat si usor de folosit. Ele se pot spala cu un furtun sa se pot sterge cu lavete umede. Fiind pe exterior praful persista si necesita curatenie mai amanuntita. Insa acesta nu este un impediment. Rulourile exterioare ofera mai multe beneficii si anume:

  • Sunt izolate complet si pot respinge caldura soarelui sau gerul zilelor de iarna;
  • Au o izolatie termica ce retine caldura din interior si impiedica frigul de afara sa intre in casa;
  • Lumina si ventilatia pot fi ajustate;
  • Impiedica razele si radiatiile ultraviolete sa va deterioreze covoarele;
  • Rezista la temperaturi joase, nefiind casante;
  • Aluminiul este un material nemagnetic si nu este toxic;
  • Au o greutate mai mica;
  • Pot fi prelucrate foarte usor prin frezare, gaurire, taiere sau indoire;
  • Se curata foarte usor;
  • Sunt rezistente la ploaie si grindina;

Rulourile exterioare din Cluj, sunt destul de utilizate si cele mai cautate cand vine vorba de confortul unei case. Acestea au puterea de a regla climatul din incapere si in acest fel reusesc sa fie de folos cand vine vorba de reducerea energiei. Rulourile exterioare sunt concepute special pentru a nu lasa caldura si razele solare sa patrunda in camere si pentru a proteja intr-o maniera discreta interiorul de privirile curioase. In acest fel, toata lumea beneficiaza de intimitate in propria lui casa, sau la birou, sau in multe alte locuri unde sunt amenajate.

 

Leave a Reply