Contactaţi-ne acum: 0743 389 047 | office@rollconfort.ro

Sfaturi si trucuri importante de care trebuie sa tineti cont atunci cand cumparati plase de insecte Cluj

By 21 noiembrie 2022Blog

Cea mai buna modalitate de a va mentine confortul dumneavoastra si al familiei dumneavoastra este de a tine tantarii si alte insecte la distanta. Fie ca locuiti intr-o casa sau intr-un apartament, locuinta dumneavoastra ar trebui sa fie unul dintre primele locuri la care va ganditi atunci cand cumparati plase de insecte Cluj. Insectele sunt renumite pentru ca intra in case chiar si prin cele mai mici crapaturi si goluri. Pe langa etansarea ferestrelor si usilor cu banda adeziva sau alte solutii temporare, cel mai bine este sa investiti in plase de insecte durabile care vor tine insectele la distanta pe tot parcursul anului. Cititi mai departe pentru sfaturi utile privind alegerea si utilizarea plasei de insecte.

Ce este plasa de insecte?

Plasa de insecte este o modalitate ieftina si eficienta de a impiedica insectele, cum ar fi tantarii, mustele si alti daunatori, sa intre in casa dumneavoastra. Plasa este de obicei confectionata din poliester sau alt fir sintetic. Se poate prezenta sub forma de rola sau de bucati pretaiate si este disponibila intr-o varietate de culori, astfel incat sa o puteti asorta cu rama ferestrei dvs. pentru a reduce vizibilitatea. Exista mai multe tipuri de plase de insecte de interior, in functie de nevoile dumneavoastra:

– Plase pentru ferestre – Acestea sunt ideale pentru a impiedica insectele sa intre prin ferestrele deschise. Acestea sunt disponibile fie in bucati rulate, fie pretaiate si pot fi folosite la toate tipurile de ferestre.

– Plase pentru usi – Sunt perfecte pentru a impiedica insectele daunatoare sa intre in casa dvs. prin usi si praguri. Acestea sunt disponibile fie in bucati rulabile, fie in bucati pretaiate si pot fi folosite la orice tip de usa.

– Plase pentru spatii de raft – Impiedicati insectele sa intre in spatiul de raft si in subsol. Acestea sunt disponibile fie in bucati rulabile, fie in bucati pretaiate si trebuie instalate la o distanta de cel putin 30 de centimetri de sol.

– Plase pentru tavan – Impiedicati insectele sa intre prin tavanul dumneavoastra. Acestea sunt plase pliabile care vin cu carlige si pot fi instalate pe orice tip de tavan.

Cum sa alegeti tipul potrivit de plasa de insecte Cluj

Atunci cand alegeti plase de insecte pentru casa dvs., cel mai bine este sa investiti in plase de inalta calitate. Ultimul lucru pe care vi-l doriti este ca plasa de insecte sa se destrame dupa cateva utilizari sau sa trebuiasca sa o inlocuiti dupa cateva luni. Indiferent daca cumparati plase pentru ferestre, plase pentru usi sau plase pentru tavan, este intotdeauna o idee buna sa va asigurati ca plasa este durabila. Ultimul lucru pe care vi-l doriti este ca plasa sa se destrame imediat ce incepeti sa o folositi.

Mai jos sunt cateva lucruri importante de care trebuie sa va uitati atunci cand alegeti plasa de insecte potrivita:

– Plasa – In primul rand, asigurati-va ca plasa este durabila. Nu vreti sa va treziti cu o plasa care incepe sa se destrame dupa cateva utilizari.

– Constructia – Constructia plasei va determina cat timp va dura plasa dumneavoastra. Asadar, este important sa alegeti o plasa confectionata dintr-un material de inalta calitate, care va rezista.

– Dimensiunea – Asigurati-va ca plasa dvs. are dimensiunea potrivita pentru nevoile dvs. Plasa de insecte vine in mai multe dimensiuni, astfel incat veti putea gasi ceea ce functioneaza cel mai bine pentru dvs.

– Culoarea – Alegeti o culoare care sa se potriveasca cu peretele si rama ferestrei dumneavoastra. Acest lucru va va ajuta sa evitati vizibilitatea, mai ales daca locuiti intr-un complex de apartamente.

Folosirea corecta a plasei de insecte

– Curatarea regulata a plasei – Este important sa va curatati plasa in mod regulat pentru a o mentine in stare buna si pentru a preveni raspandirea germenilor si a mirosurilor. Curatarea plasei dvs. va contribui, de asemenea, la cresterea duratei de viata a acesteia. Se recomanda sa va curatati plasa dupa fiecare utilizare.

– Asigurati-va ca plasa dvs. este fixata – Plasa dvs. ar trebui sa fie bine fixata pe cadrul ferestrei pentru a tine insectele afara. Este important sa va asigurati ca plasa dvs. este montata corect pentru a evita golurile si deschiderile prin care pot intra insectele. Plasa de plasa este adesea vanduta cu carlige sau ventuze care va permit sa o atasati la rama ferestrei.

Plasele de insecte sunt o modalitate ieftina si eficienta de a tine insectele departe de casa dumneavoastra. Asigurati-va ca alegeti o plasa de inalta calitate, care este durabila si rezista ani de zile. Daca doriti sa tineti tantarii si alte insecte departe de casa dumneavoastra, investitia in plase de insecte este o idee excelenta. Plasa de insecte vine in mai multe tipuri diferite, astfel incat veti putea gasi plasa care functioneaza cel mai bine pentru nevoile dvs. Asigurati-va ca alegeti o plasa de insecte Cluj de inalta calitate, care este si durabila.

Leave a Reply