Contactaţi-ne acum: 0743 389 047 | office@rollconfort.ro

Tot ce trebuie sa stii despre rulourile de aluminiu din Cluj

By 22 aprilie 2019Blog

Montarea rulourilor exterioare a devenit o practica din ce in ce mai intalnita si in Romania. Acestea sunt foarte eficiente pentru proteja o cladire de zgomot, intemperii, avand si rolul de a o izola din punct de vedere termic.

Ba mai mult, atunci cand nu suntem acasa, vom sti ca nu exista pericolul sa intre hotii, deci toate lucrurile de valoare sunt in siguranta.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice ale rulourilor exterioare, sunt doua categorii de casete ce se monteaza pe ele. In prima categorie se incadreaza casetele aplicate, ce se pun pe use sau ferestre.

Cel de-al doilea tip este si cel mai recomandat, atunci cand caseta suprapusa este izolata, ceea ce inseamna ca  protejeaza geamurile si usile si de intemperii, cum ar fi vantul sau ploile abundente.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei, au aparut si rulouri de aluminiu din Cluj ce sunt prevazute cu sisteme electrice, deci functioneaza pe baza de telecomanda sau intrerupator.

Printre numeroasele avantaje pe care le ofera rulorurile exterioare se numara protectia impotriva pierderilor energetice. Mai exact, vom plati o factura mai mica la caldura, deci ne vom recupera investitia destul de repede.

De obicei, odata cu inchiderea rulourilor, in camera va fi perfect intuneric, deci ne putem odihni mult mai bine, chiar si in timpul zilei, cand avem putin timp liber.

Intretinerea rulourilor de aluminiu din Cluj este foarte usoara, ele se pot sterge cu o bucata de material textil, sau se pot spala cu furtunul, odata la cateva saptamani.

Sa nu uitam de faptul ca aluminiul este vopsit printr-o metoda electrochimica, deci nu va fi nevoie de o alta vopsire, deoarece nuanta rezista o perioada indelungata de timp.

Rulourile exterioare se vor alege in functie de dimensiunea geamului sau a usilor, pentru a se potrivi perfect.

Concluzionand, alegerea rulourilor de aluminiu nu aduce decat beneficii pentru casele noastre, avand o functie importanta in protejarea lor. Ele pot fi considerate a fi investitii pe termen lung, deoarece isi pastreaza caracteristicile, chiar daca sunt amplasate la exteriorul casei si sunt expuse la conditii de umezeala si variatii de temperatura destul de semnificative, mai ales pe timpul iernii.

Leave a Reply