Dacă vei instala aceste rolete textile motorizate Cluj într-un proiect de renovare sau de construcție, te vei putea bucura de un confort sporit.

Află care sunt câteva dintre motivele pentru care ar trebui să optezi pentru automatizarea jaluzelelor de interior:

  1. Controlează-le folosind o simplă telecomanda, un smartphone sau o tabletă. Cu soluțiile Somfy, absolut totul devine mult mai ușor!
  2. Gama de sisteme motorizate îți oferă o performanță acustică într-adevăr de neegalat atunci când acționezi jaluzelele;
  3. Datorită senzorilor solari, jaluzelele interioare motorizate se vor ajusta automat la aceste condiții exterioare. Mai exact, acestea te vor ajută să controlezi mult mai bine consumul de energie!
  4. Alegerea unui stil de viață nou! Creează-ți propria ambianța și joacă-te cu lumina naturală pentru a te bucură de liniște și de intimitate. Creează numeroase scenarii de închidere-deschidere pe zile/ore etc…

Îți punem la dispoziție roletele textile motorizate Cluj la un raport calitate-preț echilibrat, astfel încât să te bucuri de o calitate superioară dar și să economisești în același timp!

Roletele textile cu actionare electrică au un aspect deosebit, se integrează minunat în structura ferestrelor și vă oferă posibilitatea de a bloca lumina  complet.

Modalitatea de acţionare a roletelor textile electrice poate fi:

  • cu comutator simplu/dublu ingropat sau aplicat;
  • cu telecomanda cu 1 canal sau 4 canale;
  • cu control inteligent de pe orice tip de device cu conexiune la internet şi posibilitate de programare, creare scenarii de închidere/deschidere etc.
  •    *sau orice combinaţie a variantelor de mai sus

Rolete textile motorizate Cluj

Design-ul interior al locuinței tale reprezintă un spațiu foarte important și trebuie să iei decizii potrivite în ceea ce privește echiparea ferestrelor.

Noi iți oferim aceste rulouri textile motorizate Cluj, cu posibilitatea de a le acționa automat creând diferite scenarii de închidere-deschidere per încăperi sau conectate la senzori solari .

Sunt adecvate atât pentru mediul casnic, cât și pentru mediul de birou (inclusiv pentru atmosferă umedă). Se pretează pentru fiecare tip de încăpere și sunt confecționate la comandă, în funcție de dorințele și necesitățile fiecăruia.

Optează pentru achiziționarea unor rulouri textile motorizate. Vei avea ocazia să te bucuri de un design elegant, simplu și impresionant! Întreținerea acestor rulouri este una facilă, nu se deformează, sifonează sau scamoseaza.

Rulourile textile se potrivesc cu orice decor, ceea ce înseamnă că vei putea redecora oricând dorești, fiind posibilă inclusiv înlocuirea materialului textil la nevoie!

Catalog materiale textile ROLLCONFORT, colectia 2021

Catalog materiale rolete textile duble ROLLCONFORT, colectia 2021

Catalog noutati materiale textile

Galerie foto Rolete textile motorizate