Aceste rulouri transparente Cluj sunt confecționate dintr-un sistem de prindere tip tambur metalic cu acționare cu manivelă.

Rulouri transparente Cluj (încasetate)

Sunt denumite rulouri transparente încasetate, deoarece folia transparentă culisează prin ghidajele laterale din aluminiu. La partea superioară sunt prevăzute cu caseta de protecție a prelatei. Toate elementele sunt integral din aluminiu vopsit în camp electrostatic. Culorile standard sunt alb și maro RAL8014, însă optional se pot vopsi în orice altă culoare. Sunt soluția eficientă de închidere pentru spații comerciale, terase, foisoare, structuri metalice, balcoane etc.

Beneficiile rulourilor transparente încasetate sunt foarte mari: protecție împotriva intemperiilor cât și pentru maximizarea confortului în perioadele de toamnă, iarnă și primăvară.

Din punct de vedere estetic, rulourile transparente încasetate au un design simplu și elegant iar caseta de stocare a acestora este foarte discretă și elegantă. Strangerea se realizează foarte usor prin acționarea manuală (cu manivelă).

Cele mai importante beneficii ale acestor rulouri transparente încasetate sunt următoarele:

 • Utilizare pe parcursul a 3 anotimpuri: primăvară, toamnă și iarnă.
 • Durata de viață foarte îndelungată (minim 5 ani);
 • Gradul de etanșare este cel mai ridicat dintre toate sistemele cu prelată disponibile pe piață;
 • Prelata este mai întinsă decat in cazul celor neîncasetate, datorită ghidajelor laterale pe care culisează.

Rulouri transparente Cluj (neîncasetate)

Rulourile transparente neîncasetate (cu tambur vizibil) sunt confecționate dintr-un sistem cu tambur, fără ghidaje laterale și casetă de protecție a prelatei.

Prelata transparentă Crystal este prevazută cu întărituri pe margini cu o lățime de 5 cm și cu un șort la partea inferioară. Optional, pe întăriturile laterale se pot aplica ștraifuri. Rolul ștrafului este de a minimiza pe cât posibil pătrunderea agenților externi prin unirea mai multor rulouri. Sorțul poate avea lătimi diferite: 25 cm, 15 cm sau 10 cm. Cel mai recomandat este cel de 25 cm întrucât el are rolul de a etanșa cât mai bine contactul dintre prelată și sol.

De asemenea, în plus față de șorț, la partea inferioară rulourile transparente neîncasetate sunt prevazute cu carlige de fixare. In aceste carlige se poziționează greutatea (țeava de 1 tol) situată în buzunarul șorțului. Astfel, rulourile transparente nu vor fi miscate de vântul puternic.

Rulourile transparente neîncasetate sunt acționate manual, cu ajutorul unei manivele cu carlig. Lungimea unei manivele este de 130 cm.

Care sunt avantajele rulourilor transparente neîncasetate?

 • Montaj facil pe majoritatea suprafețelor;
 • Un design plăcut;
 • Eficientă în acoperirea foișorului sau a terasei;
 • Ușurință în manevrare.

Suprafață recomandată pentru un rulou transparent din folie pvc este de maxim 8 mp. Îți recomandăm rulouri transparente neîncasetate în cazul în care:

 • Dorești să închizi un balcon, o terasă sau foișorul pe timpul iernii;
 • Dacă dorești posibilitatea de a ridică ușor folia transparentă de nenumărate ori, fără prea mult efort;
 • Dacă dorești să închizi un spațiu care este realizat din structură de lemn, metalică, beton sau cărămidă.

Trebuie menționat faptul că întotdeauna trebuie să fii atent la raportul calitate-preț! Îți punem la dispoziție o mulțime de produse de înaltă calitate, astfel încât să te poți bucură de eficiență maximă dar și de un preț excelent pentru fiecare buzunar în parte!

Galerie foto Rulouri transparente neincasetate Cluj

Galerie foto Rulouri transparente incasetate Cluj